Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videnskab og Generalforsamling 2022

23. september 2022 kl. 11:30 - 18:00

Kære Medlem

Bestyrelsen indkalder hermed til Videnskab og Generalforsamling 2022.

Frokosten starter kl. 11:30 – efterfulgt af selve mødet med start kl. 12:30.

Dagens program byder bl.a. på:

Boberg-Ans Lecturer 2022 er professor Sir Peng Khaw. PhD FRCS FRCP FRCOphth FRCPath FRSB FCOptom (Hon) DSc FARVO FMedSci, Professor of Glaucoma and Ocular Healing, and Consultant Ophthalmic Surgeon, NIHR Senior Investigator Emeritus.

SOE-lecturer 2022 er læge, ph.d., post doc Trine Møldrup Jakobsen, Øjenafdelingen, Institut for Regional Sundhedsforskning, SDU. Titlen på Trines indlæg: ”Myopi: Et problem? Ortho-hvad-for-noget?”

Overlæge, ph.d., dr.med., klinisk lektor Flemming Møller, Øjenafdelingen i Vejle og Øjenklinikken Møller&Knutzen, Esbjerg, vil perspektivere Trine Møldrup Jakobsens foredrag. Titlen på Flemmings indlæg: ”Hvad er øjenlægens rolle i myopibehandling om 10 år?”

Frie videnskabelige foredrag
Selskabets medlemmer opfordres hermed til at tilmelde frie foredrag til  oliver.ophthalmology@gmail.com . Vi har forlænget fristen for indsendelse af frie foredrag til fredag, den 2. september. De frie foredrag kan f.eks. omhandle igangværende PhD-projekter eller andet af interesse for selskabets medlemmer.

Poster session
Det er med stor glæde, at Dansk Oftalmologisk Selskab igen i år inviterer til at deltage i poster-standen ved årets Videnskab og Generalforsamling. For at deltage skal man indsende abstract til DOS@dadlnet.dk. Vi har forlænget fristen for indsendelse til fredag, den 2. september. Abstract må fylde 250 ord og skal være inddelt i: Baggrund/studiets formål, Metode, Resultat og Diskussion/ Konklusion afsnit. Alle er velkomne til at deltage i posterudstillingen, men den store præmie – gratis deltagelse i DOS efteruddannelsesweekend 2023 – kan kun vindes af medlemmer af Dansk Oftalmologisk Selskab.

Udvalgsmedlemmer og kommitterede vil blive bedt om at indsende skriftlige beretninger fra udvalg, som vil blive lagt på hjemmesiden, efterhånden som de indløber. Fortegnelse over udvalgsmedlemmer og kommitterede kan ligeledes findes på hjemmesiden (www.dansk-oftalmologisk-selskab.dk).

Forslag til generalforsamlingen fra medlemmer må være bestyrelsen i hænde så tidligt, at de kan meddeles senest 16 dage før generalforsamlingen for at kunne gøres til genstand for generalforsamlings­beslutning. Eventuelle forslag sendes til DOS@dadlnet.dk.

Efter generalforsamlingen tilbydes en sandwich og en vand, som kan nydes på stedet eller tages med.

Såfremt man ønsker overnatning i forbindelse med mødet, bedes man kontakte hotellet direkte.

På nuværende tidspunkt er der heldigvis ikke længere nogen forsamlingsrestriktioner. Vi følger som altid alle retningslinjer og regner med, at mødet bliver gennemført i fysisk form som planlagt.

For information om kommende møder og kurser se venligst selskabets hjemmeside www.dansk-oftalmologisk-selskab.dk.

Bestyrelsen ser frem til at møde dig på Hindsgavl Slot.

Med venlig hilsen
Dansk Oftalmologisk Selskab
Oliver Klefter
Videnskabelig sekretær

 

Detaljer

Dato:
23. september 2022
Tidspunkt:
11:30 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Hindsgavl Slot Hindsgavl Allé 7 Middelfart, 5500 Danmark
Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7
Middelfart, 5500 Danmark
+ Google Maps