Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Videnskab og Generalforsamling 2021

24. september kl. 11:30

Kære Medlem

Det glæder bestyrelsen at informere om, at der i september måned afholdes følgende arrangement, hvis forsamlings-og afstandsregler tillader det:

Frokosten starter kl. 11:30 – efterfulgt af selve mødet med start kl. 12:30.

Dette brev er ikke invitation til arrangementet – men en varsling om datoen, således at du allerede nu kan reservere dagen samt eventuelt bestille overnatning (se nedenfor). I august måned udsendes selve indkaldelsen, detaljeret program samt information om tilmelding til arrangementet.

Boberg-Ans Lecturer 2021 er professor Boris Malyugin, MD, PhD, S. Fyodorov Eye Microsurgery Federal State institution, Moskva.

SOE-lecturer i 2021 er læge, ph.d. Yousif Subhi, Rigshospitalet-Glostrup. Titlen på hans foredrag er “AMD og PCV – forskelle ud over 3 bogstaver”.

Professor Torben Lykke Sørensen, vejleder for Yousif Subhi: ”Systemisk inflammation ved AMD”.

Frie videnskabelige foredrag:
Selskabets medlemmer opfordres hermed til at tilmelde frie foredrag til line.kessel.01@regionh.dk senest fredag, den 18. juni. De frie foredrag kan f.eks. omhandle igangværende PhD-projekter eller andet af interesse for selskabets medlemmer.

Poster session:
Det er med stor glæde, at Dansk Oftalmologisk Selskab igen i år inviterer til at deltage i poster-standen ved årets Videnskab og Generalforsamling. For at deltage skal man indsende abstract til DOS@dadlnet.dk senest den 18. juni. Abstract må fylde 250 ord og skal være inddelt i: Baggrund/studiets formål, Metode, Resultat og Diskussion/ Konklusion afsnit. Alle er velkomne til at deltage i posterudstillingen, men den store præmie – gratis deltagelse i DOS efteruddannelsesweekend 2022 – kan kun vindes af medlemmer af Dansk Oftalmologisk Selskab.

Efter generalforsamlingen tilbydes en sandwich og en vand, som kan nydes på stedet eller tages med.

Såfremt man ønsker overnatning i forbindelse med mødet, bedes man kontakte hotellet direkte.

Vi er naturligvis opmærksomme på, at der er en risiko for, at vi bliver nødt til at aflyse mødet i dets normale form set i lyset af den nuværende epidemi med SARS-CoV-2. Hvis dette bliver nødvendigt, vil vi etablere en web-baseret løsning, men vi følger situationen nøje. Vær opmærksom på denne risiko, hvis I bestiller hotelværelse.

For information om kommende møder og kurser se venligst selskabets hjemmeside www.dansk-oftalmologisk-selskab.dk.

Bestyrelsen ser frem til at møde dig på Hindsgavl Slot.

Med venlig hilsen
Dansk Oftalmologisk Selskab
Line Kessel
Videnskabelig sekretær

 

Detaljer

Dato:
24. september
Tidspunkt:
11:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Hindsgavl Slot Hindsgavl Allé 7 Middelfart, 5500 Danmark
Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7
Middelfart, 5500 Danmark
+ Google Maps