Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Videnskab og Generalforsamling 2020

25. september 2020 kl. 11:30 - 19:00

Tilmelding til fysisk deltagelse via hjemmesiden (www.dansk-oftalmologisk-selskab.dksenest fredag, den 1. september 2020.

Vedrørende COVID-19 pandemien, må man aktuelt være 500 deltagere til arrangementer, hvor man i det væsentligste sidder ned, og hvor arrangementet afholdes i en restaurant eller konferencecenter.

Afstands- og hygiejne-regler og anbefalinger vil blive overholdt, og vi vurderer, at vi indtil videre vil kunne afvikle mødet som normalt.

Vi arbejder på, at de, der ønsker det, vil kunne overvære mødet virtuelt – og også deltage i afstemningen til generalforsamlingen. Der vil komme information om dette senere

DOS følger udviklingen i COVID-19 i Danmark samt de stigende smittetal, og alt efter hvordan udviklingen er, kan vi være nødsaget til at holde hele mødet og generalforsamlingen virtuelt.

Årets modtagere af Boberg-Ans prisen, Jean Bennett og Albert Maguire, University of Pennsylvania, Philadelphia, vil holde deres forelæsning virtuelt, da amerikanske statsborgere fortsat ikke har indrejsetilladelse til Danmark.

Forslag fra medlemmer må for at kunne gøres til genstand for generalforsamlings­beslutning være bestyrelsen i hænde så tidligt, at de kan meddeles senest 16 dage før generalforsamlingen.

Formandens beretning vil blive lagt på hjemmesiden snarest. Skriftlige beretninger fra udvalg vil ligeledes blive lagt på hjemmesiden, efterhånden som de indløber. Fortegnelse over udvalgsmedlemmer og kommitterede kan ligeledes findes på hjemmesiden (www.dansk-oftalmologisk-selskab.

For information om kommende møder og kurser se venligst selskabets hjemmeside www.dansk-oftalmologisk-selskab.dk.

Bestyrelsen ser frem til at møde dig på Hindsgavl Slot.

Detaljer

Dato:
25. september 2020
Tidspunkt:
11:30 - 19:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Hindsgavl Slot Hindsgavl Allé 7 Middelfart, 5500 Danmark
Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7
Middelfart, 5500 Danmark
+ Google Maps